U akciji valjevskog MUP-a zaplenjeno preko 3,2 tone duvana

Zaplenjeno preko 2,4 tone ušenog duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Ubu, uhapsili su O. J. (1980) iz Uba, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Valjevo

Fotoilustracija; Valjevskaposla

Prilikom pretresa stana, policija je kod osumnjičenog pronašla i oduzela 2.420 kilograma sušenog duvana u balama.
O. J. je u zakonskom roku sproveden nadležnom tužilaštvu.

Još jedna zaplena duvana u Ubu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Ubu, uhapsili su N. M. (1973) iz Uba, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog je pronađeno i oduzeto 348,8 kilograma duvana, od toga 267,3 kilograma rezanog duvana i 81,5 kilograma duvana u listu, kao i mašinu za rezanje duvana, mašinu za parenje duvana i jednu vagu za merenje.
Osumnjičeni je u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužilaštvu.

Mioničanin uhapšen zbog duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jednog lica iz Mionice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Valjevo

Fotoilustacija: Valjevskaposla

Kod osumnjičenog je prilikom pretresa stana, pronađeno i privremeno oduzeto 5,1 kilogram rezanog duvana i 1466 ručno savijenih cigareta namenjenih za dalju prodaju.

Zaplenjeno još 146kg duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, su po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jednog lica iz Osečine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Prilikom preteresa stana, kod osumnjičenog je pronađeno i privremeno oduzeto 146,5 kilograma duvana u listu i jedna mašina za rezanje duvana.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.