Uhapšeni razbojnici: Replikom pištolja pljačkali radnje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu rasvetlili su dva razbojništava i jedno razbojništvo u pokušaju, izvršenih na štetu trgovinskih objekata na području grada.

Zbog postojanja osnova sumnje da su u prethodna četiri dana, maskirani i uz pretnju replikom pištolja izvršili navedena krivična dela, policija je nekoliko minuta nakon izvršenog poslednjeg razbojništva uhapsila F. M. (1996), U. S. (1987 i D. V. (1989) iz Valjeva.

Valjevo

Osumnjičeni se terete da su od zaposlenih u trgovinskim radnjama oduzeli oko 72.000 dinara. Po nalogu višeg javnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu u Valjevu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.