Sistematski pregledi za buduće đake prvake

Deo pripreme za upis dece u prvi razred osnovne škole predstavlja i sistematski pregled koji je obavezan za svako dete. Cilj pregleda jeste procena zdravstvenog stanja deteta i njegova zrelost za polazak u prvi razred.

U specijalističkoj ordinaciji za fiziklanu medicinu i rehabilitaciju Fizico Medic, termin sistematskog pregleda dece koji obavlja fizijatar možete zakazati na brojeve telefona 014/500-723 i 062/88-16-800.

Specijalistička ordinacija za fiziklanu medicinu i rehabilitaciju Fizico Medic, nova privatna ustanova tog tipa u našem gradu i Kolubarskom okrugu, otvorena je prošle godine u Ulici Vuka Karadžića broj 16. Ordinaciju vodi dr Biljana Nikolić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije sa dugogodišnjim iskustvom, koja posebno skreće pažnju na važnost sistematskih pregleda dece i praćenje deformiteta stopala i kičmenog stuba koji se javljaju u dečjem uzrastu jer, kako kaže, svi podaci govore o tome da je sve veći broj dece sa nepravilnim držanjem, koje kasnije može biti uzrok deformacijama kičmenog stuba i nekih drugih zdravstvenih problema tokom života.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.