Valjevska policija dobila novog načelnika

Kako Valjevska posla nezvanično saznaju, Policijska uprava Valjevo dobila je novog načelnika. Dosadašnji prvi čovek valjevske policije Saša Marković je smenjen, a na njegovo mesto postavljen je Vlada Jerinić, dosadašnji načelnik Policijske stanice u Mionici.
Prema nezvaničnim informacijama, mr Saša Marković, koji je od 2013. godine obavljao dužnost načelnika PU u Valjevu, odlazi na mesto pomoćnika načelnika Uprave granične policije.
Nekoliko meseci unazad u javnosti i u medijima govorilo se i pisalo da će doći do smene na rukovodećoj poziciji ovadašnje Policijske uprave. Spekulisalo se da će Sašu Markovića smeniti načelnik Policijske uprave u Šapcu Valjevac Zoran Jevđenić, koji je bio nekadašnji načelnik Odeljenja saobraćajne policije u Valjevu. Ipak, prema nezvaničnim saznanjima Sašu Markovića nasledio je Vlada Jerinić.
M.P.M.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.