Valjevski Lokalni front izlazi na izbore

Na današnjoj vanrednoj skupštini Udruženja građana “Lokalni front VA” doneta je odluka o formiranju liste za predstojeće lokalne izbore.

“U demokratskoj atmosferi skupština je donela odluku da Lokalni front Va, zajedno sa građanima Valjeva, formira listu za lokalne izbore koji su raspisani za 26. april. Biće to prilika da Valjevke i Valjevci sebi izaberu predstavnike koji su mnogo puta dokazali da hoće, žele i umeju da se bore za ljude oko sebe. Isključivanjem građana iz odlučivanja, vlast SNS/SPS je u protekle četiri godine naš grad srozala na najniže grane. Od svog nastanka Lokalni front Va se zalaže da što veći broj građana Valjeva uzme aktivno učešće u odlučivanju. Borba za naš grad i naša sela se nastavlja”, navodi se u saopštenju valjevskog Lokalnog fronta.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.