Valjevci ostali “kratkih rukava” za glavnu sajamsku nagradu

Valjevci su željno iščekivali veliku Sajamsku nagradnu igru, popunjavali su letke i nadali se glavnoj nagradi. U skladu sa inicijativom koju je SPREG-a pokrenuo da se koliko-toliko utiče na smanjenje aerozagađenja u Valjevu, glavna nagrada bila je kotao na pelet kompanije Kepo iz Kosjerića.

SPREG

Popunjeno je između 15.000 i 20.000 kupona za nagradnu igru, a najsrećniji posetilac SPREG-a i osvajač glavne nagrade vredne 2.000 evra je Beograđanin Damir Pejin. Kako smo uspeli da saznamo, ovaj dobitnik kotla na pelet na Sajam je došao iz Beograda da poseti svoje prijatelje na štandu Turističke agencija Astra Travel. Ispostavilo se da mu je Valjevo srećan grad. Kotao na pelet dobitniku će biti isporučen na kućnu adresu.

Što se tiče ostalih nagrada, čiji su darodavci bili Gigatron i DTL, većinom su otišle u ruke pripadnica lepšeg pola. Beko peglu osvojila je naša sugrađanka Nevena Đurić, Trim koslilicu Ana Jevtić iz Beloševca, a Gorenje frižider Stefan Stevanović iz Dučića.

Dobitnici 5 DTL poklon paketa sa proizvodima u vrednosti od po 5.000 dinara su Ana Tomić, Lena Marković, Veličko Teodosijević i Smilja Antić iz Valjeva i Svetlana Damnjanović iz Kotešice.

Priznanja izlagačima dodeljena su drugog sajamskog dana. Priznanje NAJBOLJI SAJAMSKI NASTUP pripalo je Rasadniku Planto paulovnija iz Markovca, NAJBOLJI ŠTAND imala je valjvska Trgovina Čavra, NAJBOLJI PROMOTIVNI MATERIJAL Turistička agencija Astra Travel iz Beograda, NAJBOLJE VEŠTINE KOMUNIKACIJE pokazala je Floriva iz Ivanjice, a priznanje za PREZENTACIJU dodeljeno je izlagaču Cakmake Torte Valjevo.

SPREG

Izlagači sa priznanjima / Foto: Gatti

 

M.P.M.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.