Višedecenijski problem meštana sela sa snabdevanjem električnom energijom biće rešen

Na inicijativu gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića, danas je u Gradskoj upravi održan sastanak sa predstavnicima Elektrodistribucije Beograd i Kraljevo i meštanima sela Pričević, Tupanci, Beomužević, Stave, Vragočanica, Osladić, Oglađenovac, Kamenica, povodom pronalaska rešenja neredovnog snabdevanja električnom energijom.


Na sastanku je dogovoreno da će se uraditi raskresavanje dalekovoda Valjevo-Kamenica i Valjevo-Stave i rekonstrukcija provodnika i izolacije na dalekovodu Valjevo-Kamenica u roku od mesec dana. Takođe, dogovoren je završetak radova potpune rekonstrukcije dalekovoda Valjevo – Stave do 1. decembra 2021. godine.

Ovlašćeno lice Elektrodistribucije, najavio je da će sedam dana unapred preko predsednika MZ obaveštavati građane o planu isključenja struje, koja su neophodna za pomenute radove.

Ovim će biti rešeni svi decenijski problemi građana, koji će nakon radova na mreži imati sigurno i uredno snabdevanje električnom energijom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.