Zahlađenje sa kišom, moguća i susnežica

Naoblačenje i zahlađenje iz severnih i zapadnih krajeva tokom danšnjeg dana proširiće se na celu zemlju, uslovljavajući mestimično kišu, ponegde i lokalne pljuskove sa grmljavinom, a biće i osetno hladnije.

Na planinama kiša će posle podne i uveče preći u susnežicu i sneg. Krajem dana i u toku noći prestanak padavina i postepeno razvedravanje najpre na severozapadu zemlje. Vetar umeren i jak, kratkotrajno i sa udarima olujne jačine, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 12 stepeni, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni.

Vremenska prognoza

U Valjevu će sutra biti oblačno i osetno hladnije, povremeno sa kisom, pre podne je moguća i pojava kratkotrajnih pljuskova. Vetar umeren i jak, kratkotrajno i sa udarima olujne jačine, severni i severozapadni. Temperatura ujutro i sredinom dana od 10 do 12 stepeni, posle podne i u toku noći u osetnijem padu. Uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Do kraja nedelje pretežno sunčano. U sredu i četvrtak jutra hladna sa slabim mrazem. Od ponedeljka promenljivo oblačno, mestimično sa slabom kišom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.