Zamenik gradonačelnika mr Dragan Jeremić razgovarao je sa više od 50 građana iz valjevskog kraja

Na prijemu organizovanom 20 jula od 18.00 časova u Gradskoj kući, zamenik gradonačelnika grada Valjeva mr Dragan Jeremić razgovarao je sa više od 50 građana iz valjevskog kraja. Njegov primer će slediti i gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović koji će razgovarati sa građanima u petak 29. jula, u Gradskoj kući od 17.00 časova.

Problemi zapošljavanja, dobijanja građevinskih dozvola, nerešena pitanja u vezi sanacije klizišta, kanalizacione mreže,  asfaltiranja puteva i ulica, predlozi za realizaciju novih projekata, kao i brojni komunalni, infrastrukturni, zdravstveni i lični problemi, bile su teme razgovora zamenika gradonačelnika sa građanima.

„Kroz ove razgovore se vidi koliko mi u Valjevu imamo problema i koliko ima toga što moramo zajedno rešavati na mnogo brži način i efikasniji. Skoro 90% tih problema je rešivo, ali je vrlo teško izaći u susret građanima koji traže posao, a imaju skromne kvalifikacije. Imao sam sjajan razgovor sa momcima iz Istraživača i oni će do kraja avgusta da naprave rezime šta je urađeno u okviru njihovog projekta „101 problem“, šta je otklonjeno i šta je još ostalo da se uradi. Prijemi građana imaju efekta, a sada će i gradonačelnik primati građane, što u prethodnom mandatu nije bio slučaj, tako da će građani imati priliku da dođu kod nas i ukažu na probleme“, ocenio je zamenik gradonačelnika Jeremić nakon prijema građana.Jeremic

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.