Zima se ne predaje: Hladno i vetrovito, sa kišom, susnežicom i snegom na planinama

U Srbiji danas znatno hladnije, oblačno i vetrovito, na severu mestimično sa kišom i susnežicom, u ostalim krajevima sa snegom. U nižim predelima centralne i južne Srbije doći će do stvaranja, a na planinama do povećanja visine snežnog pokrivača.

Valjevo

Duvaće jak i olujni severozapadni vetar uz stvaranje snežnih nanosa u planinskim predelima. U Vojvodini od sredine dana, a u centralnim i zapadnim krajevima uveče i tokom noći prestanak padavina, uz istovremeno smanjenje oblačnosti.  Najniža temperatura od 0 do 4 stepeni, najviša od 3 do 8 stepeni.

Vremenska prognozaU Valjevu će biti oblačno, hladno i vetrovito. U toku dana očekuju se povremene mešovite padavine, kiša i sneg, gde će doći do stvaranja manjeg snežnog pokrivača. Kasnije posle podne i uveče prestanak padavina. Duvaće jak i olujni severozapadni vetar. Najniža temperatura oko -4, najviša dnevna oko 2 stepena.

U narednih sedam dana biće osetno hladnije.

Od četvrtka do kraja sedmice biće slab i umeren jutarnji mraz.  U toku dana u četvrtak u većem delu suvo, samo na jugu ponegde slab sneg, a slabije, sporadicne padavine se ocekuju u noci ka petku i u petak tokom dana. Udari severozapadnog vetra u postepenom slabljenju. Početkom naredne sedmice postepen porast temperature.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.