Zimovanje u Biblioteci

Nekolicina ustanova u Valjevu, već godinama, priređuju raznovrsne programe za vreme školskog raspusta. I ove zime, deca će imati priliku da se druže i uče novim veštinama, tokom programa od 4. do 14. februara u Matičnoj biblioteci ”Ljubomir Nenadović” u Valjevu.

U prostorijama Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke u Valjevu, tačnije od 04. do 14. februara, radnim danima tačno u podne, počinjaće radionice za starije i mlađe osnovce, uzrasta od 7 do 14 godina, jedinstveno nazvane ”Zimovanje u biblioteci”.
Prema rečima direktorke Biblioteke, Violete Milošević, sve radionice su različite i ove zime obrađivaće teme poput drugarstva i pažnje, uz poziv ”Hajde da filozofiramo”, dok će se 07. ovog meseca zabavljati ”Mali kreativci”,  da bi se već sutradan bavili temom ”Zbunjena basna”. Početkom sledeće sedmice, 11. februara, tačno u podne, u Dečjoj biblioteci, počinje priča ”Kofer zdravlja”, dan posle je tema ”Pravilna ishrana”, a potom zanimljiva i bitna priča ”Saobraćajni pažljivko”. Planirano je da 14. februara tokom završnog programa ”Pokaži šta znaš” polaznici prezentuju nova znanja i  veštine stečene tokom  ”Zimovanja u biblioteci”. Sa decom će raditi: pedagog Biljana Vukašinović, filozof Irena Karadarević, profesor srpskog jezika i književnosti Katarina Josović, specijalista dijetetičar  Svetlana Marinković i knjižničar Marijana Timotić.
U Matičnoj biblioteci ”Ljubomir Nenadović” u Valjevu u toku je popis knjižnog fonda, ali uz ovaj veoma opsežan posao, Dečja biblioteka priređuje interesantan program za osnovce, dok redovan rad sa korisnicima počinje od utorka, 05. februara, uz priređivanje niza prigodnih programa u predstojećem periodu.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.