Zimska služba „Gradske čistoće“ Lajkovac od jutros na terenu

Ni ovoga puta ekipe „Gradske čistoće“ Lajkovac nije iznenadio sneg. Zimska služba je u prazničnim danima imala pasivno dežurstvo tako da je čišćenje ulica i puteva, kao i tretiranje agregatom, počela jutros u 6 sati.

Zimska-sluzba-Lajkovac

Kao i uvek, prvo je očišćen prilaz ka vrtiću, Domu zdravlja i drugim javnim ustanovama, a zatim se prešlo na puteve prvog prioriteta. Zimska služba kamionima, traktorom i građevinskom mehanizacijom čisti puteve prvog prioriteta, kojih u opštini Lajkovac ima čak 140 kilometara. Ujedno se posipa rizla i industrijska so.

Radnici lopatama čiste trotoare i ostale pešačke javne površine i skidaju sneg sa krošnji kako bi sačuvali sadnice drveća. „Gradska čistoća“ apeluje na odrasle sugrađane da očiste sneg ispred svojih poslovnih prostora i domova, a male sugrađane poziva da izađu na sneg i uživaju u zimskim radostima!

Za hitne slučajeve građani opštine Lajkovac se mogu javiti šefu Zimske službe na telefon 069 884 0001.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.