Nova akcija Gradskog taxija – Start 0 dinara!

Valjevski Gradski taxi danas je otpočeo akciju “start 0 dinara”, tako da prosečna vožnja npr. od “opštinskog” parkinga u centru Valjeva do Bolnice neće prelaziti 90 dinara, a vožnja sa jednog kraja na drugi kraj grada, tipa od Prešernove na Petom puku do Užičke ulice će Valjevce sada koštati oko 150 dinara.

(foto: Gradski taxi Valjevo)

Do sada je u Udruženju “Gradski taxi”, koje broji oko 100 članova,  start bio 50 dinara, tako da će klijenti koji često koriste ovaj vid prevoza znatno uštedeti. Sa akcijom u kojoj taksimetar počinje od nule, Gradski taxi neće više nositi epitet najmlađeg, već i najjeftinijeg taxi udruženja u gradu.
“Gradski taxi svakog leta organizuje neka iznenađenja i akcije za svoje korisnike. Do sada su bile akcije vožnje do beogradskog aerodroma za 35 evra, kao i 30% popusta na međugradske vožnje. Tu je i mogućnost da stranka pozove naš “kol centar” i poruči vozača koji će njihovo vozilo da odveze od tačke A do tačke B, tipa ako odu na neko veselje i popiju alkohol. Prelaskom na novi sistem rada jedini u Kolubarskom okrugu smo obezbedili svojim klijentima mogućnost poručivanja vozila putem naše originalne aplikacije, preko koje klijent može pratiti koje vozilo dolazi po njega i što je još važnije za koliko tačno vremena stiže na traženu adresu. Pored toga, u svim našim vozilima obezbeđeno je povezivanje na Wi-Fi mrežu”, kaže Ivica Živković, jedan od osnivača Gradskog taxija.

(foto: Gradski taxi Valjevo)

Prema njegovim rečima, kod svake promene u cenovniku obavezno je baždarenje taksimetara koje nije ni malo jeftino za 100 vozila, sa koliko ih trenutno raspolaže Gradski taxi. Trenutno u ovom taxi udruženju radi 8 operaterki u “kol centru”, a Živković napominje da zbog još efikasnijeg pružanja usluga Gradski taxi u skorijem periodu “planira da zaposli još radnica, kako bi u svakoj smeni bilo po 3 operaterke.
Gradski taxi uveo je fiksne cene vožnji do Mionice (900 dinara), Lajkovca (1200 dinara),  Uba (1300), Koceljeve (1300), Osečine (1400), Divčibara (1600), Lazarevca (1600), Šapca (3000), Loznice (3300) i Beograda (4500 dinara).
M.P.M.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

5 comments

  1. Bravo ljudi. Od sad cu sa vama da se vozim svaki dan. Pa ovo je jeftinije od gradskog prevoza. Svaka cast.

  2. Ivice sine svaka i se pozlatila. Da je srece da ima vise mladih preduzetnika kao sto si ti. Od danas si kod mene u telefonu na brzom biranju.

  3. Mica Lela i Violeta

    Mi zene sa Petog Puka, iz udruzenja “rucni rad” rado cemo koristiti usluge gradkog taksija i pozdravljamo naseg komsiju iz naseg objekta i radionice gde rucno sijemo i pletemo tradicionalne narodnje nosnje.

  4. Odusevili ste me iskreno!Znam da imate puno nameta ali za ovaj divan gest stvarno nemam reci.To ce puno znaciti nama najstarijim gradjanima.

  5. Nisam se do sad vozio, ali sam cuo sve najbplje o ovom taksiju. Ova njihova odluka je dobra i mislim previse dobra. Ali cu je podrzati i evo sad zovem taksi dvozi do Pricevica na pecenje.