POKS Valjevo: “Nova ulična rasveta je nekvalitetna i potpuno neupotrebljiva”

Nakon konferencije za medije na kojoj je valjevski POKS izneo primedbe na novu uličnu rasvetu, osenivši je kao “kompletan promašaj”, iz ove stranke stiglo je saopštenje za javnost, kao nastavak ili dopuna informacija vezano za temu novopostavljenog uličnog osvetljenja, za koje je, kako se navodi u saopštenju, Grad Valjevo izdvojio oko 2,7 miliona dinara. POKS smatra da je ta svota novca prevelika, da je uložena u nešto nekvalitetno i potpuno nupotrebljivo, navodeći primer da nova rasveta u Ulici vojvode Stepe juče nije radila.

Ulica vojvode Stepe u maraku - Valjevo

Ulica vojvode Stepe u maraku / Foto: GrO POKS Valjevo

“Na poslednjoj konferenciji Gradskog odbora POKS-a obraćali smo se povodom nove rasvete, koju smo ocenili kao bespotrebnu u ovom trenutku, kada je čitav grad u rupama na ulicama, u ruševinama i svim ostalim bitnijim nedostatcima. Kako smo saznali putem zvaničnog sajta Grada Valjevo, za novu rasvetu je izdvojeno 2.674.259 dinara. Ne samo što je svota novca prevelika, već je uložena u nešto što nije kvalitetno i što nije potpuno upotrebljivo. Naime, večeras, 6. aprila 2024. godine, u Ulici Vojvode Stepe, nova rasveta ne radi, cela ulica je u mraku! Postavljamo pitanje, za šta je tačno dat toliki novac, kad par dana od postavljanja rasvete ista ne radi?”, navodi se u saopštenju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.