Svet lepih pokreta

Četvrti Festival plesa “Igraj, graj” održaće se u subotu, 3. novembra, u Centru za kulturu Valjevo od 13 do 15 časova.  Organizator je Studio M, a pokrovitelj ovog festivala je Grad Valjevo. Publika ima priliku da uživau modernom i džez baletu balerina iz klubova iz Beograda, Novog Sada, Šapca, Umke, Lajkovca i naravno Valjeva.

Festival će otvoriti zaštitno lice ovogodišnjeg festivala Una Duraković, koja je tek napunila 15 godina, a već četiri godine zaredom svetska je prvakinja u sve tri discipline – Jazz , Show i Contemporary solo ples.

Naš grad predstaviće 70 balerina Studija M, u svim plesnim kategorijama, od najmladjih pčelica do juniora. Festival je revijalnog karaktera i nastupaju male i velike grupe i formacije.

Organizatori kažu da kreativni i talentovani plesači jedva čekaju da na sceni pokažu da uživaju u plesu, koje njihovo detinjstvo i odrastanje čini mnogo lepšim. Oni će publiku povesti u svet lepih pokreta, koji je prepun pozitivne energije i optimizma. Svet lepih pokreta, plesa i igre govori univerzalnim jezikom, razumljivim je na celoj planeti, prenosi poruke mira, ljubavi i tolerancije.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.