Bioskop 85: Repertoar od 7. do 13. novembra

Repertoar Bioskop 85 od 7.  do 13. novembra:

Centar za kulturu Valjevo

OVČICA ŠONE: FARMAGEDON, sinhronizovano

Bioskop 85

 Sadržaj:

Nastavak ludog prvog dela OVČICA ŠONE ponovo stavlja čuvenu farmu u opasnost. Ali ovaj put opasnost nije zemaljska već dolazi iz svemira. Ali za Šoneta ni vanzemaljska pretnja ne bi trebala da predstavlja problem. Da li će farma preživeti I napad iz svemira ? Ostaje nam da vidimo u filmu OVČICA ŠONE : FARMAGEDON.

Režiser:

Will Becher, Richard Phelan

Projekcije Bioskop 85:

7. i 8. novembar u 17.30h
9. i 10. novembar u 15.30h
12. i 13. novembar u 17.30h

 

EKIPA

Bioskop 85

 Sadržaj:

Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu, sreću se silom prilika za vreme derbija. To veče, jedna torba puna para mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji.

Glumci:

Andrija Milošević, Rade Ćosić, Srđan Todorović, Dragan Jovanović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović

Režiser:

Marko Sopić

Projekcije Bioskop 85:

7. i 8. novembar u 20h
9. i 10. novembar u 17.30h
12. i 13. novembar u 20h

POVRATAK U ZOMBILEND

Bioskop 85

Sadržaj:

Deceniju nakon što je film Dobrodošli u zemlju zombija postao hit i kultni klasik, glavna glumačka ekipa (Vudi Harlison, Džesi Ajzenberg, Ebigejl Breslin i Ema Stoun) ponovo se udružuju sa rediteljem Rubenom Flajšerom (Venom) u filmu Povratak u Zombilend. Scenario za nastavak je takođe pisala originalna postava, Ret Riz, Pol Vernik i Dejv Kalaham. Radnja filma predstavlja humorističan haos unutar Amerike od Bele kuće do susreta sa novim vrstama zombija koji su u međuvremenu evoluirali, ali i novim preživelim ljudima. Četvoro glavnih junaka su ubice koje pored očekivanih nevolja moraju da se suočavaju i sa glavoboljom koju uzrokuje sveprisutni sarkazam njihove novonastale porodice.

Glumci:

Emma Stone, Abigail Breslin, Rosario Dawson

Režiser:

Ruben Fleischer

Projekcije Bioskop 85:

9. i 10. novembar u 20h


CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.