GrO SNS Valjevo: VASKRS, PRAZNIK RADOSTI I VESELjA

Povodom Vaskrsa, praznika svepravoslavnog jedinstva i svehrišćanskog zajedništva, kojim se proslavlja Vaskrsenje Isusa Hrista, Saveti GrO Srpske napredne stranke Valjevo organizovali su podelu bojenih jaja. Na Trgu Živojina Mišića aktivisti, simpatizeri i pripadnici SNS razgovarali su sa građanima o prazniku i poželeli im da ga provedu u miru i raspoloženju.

GrO-SNS-USkrs-podela-jaja-1

Susret sa građanima je protekao u prazničnom duhu radosti, veselja i druženja. Sugrađani su pokazali interesovanje za stranačke aktivnosti Srpske napredne stranke, hvalili su razvojnu politiku predsednika Aleksandra Vučića, a pozitivne impresije su upućene i gradskim vlastima za sve što je urađeno u cilju poboljšanja kvaliteta života u našem gradu.

GrO-SNS-USkrs-podela-jaja-6

Štandu Srpske napredne stranke su prilazile kompletne porodice sa decom koja su se radovala obojenim uskršnjim jajima. Osim bojenih jaja podeljeni su stranački informatori i flajeri sa čestitkom za praznik. U susretu sa građanima na pozdrav Hristos Vaskrse, aktivisti su dobijali otpozdrav Vaistinu vaskrse.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.