Ispitivanje, čišćenje i revitalizacija bunara u Paštriću

Preduzeće “Geo Inženjering” iz Beograda od prošle sedmice izvodi radove na ispitivanju, čišćenju i revitalizaciji bunara B-4 i B-4/1 u selu Paštriću. Oba bunara pripadaju sistemu vodosnabdevanja opštine Mionica i dok se radovi na bunaru B-4/1 izvode u cilju povećanja njegove izdašnosti, drugi nije u upotrebi još od 2003. godine i njegovim osposobljavanjem i vraćanjem u sistem će se obezbediti dodatne količine vode za piće i znatno kvalitetnije snabdevanje pre svega meštana Popadića, Rakara, Berkovca, Dučića, Gornjeg Mušića, Komanica, Maljevića i Vrtiglava.

Opština Mionica
-Trudimo se da obezbedimo što bolje i kvalitetnije uslove za život. Pronalazimo rešenje za svaki problem, a pogotovo kada je reč o osnovim potrebama naših građana kao što je vodosnabdevanje. Vredno i predano radimo svakog dana i veoma sam ponosan što su rezultati našeg rada vidljivi – izjavio je predsednik Boban Janković.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.