Bioskop 85: Repertoar od 31. oktobra do 6. novembra

Repertoar Bioskop 85 od 31. oktobra do 6. novembra:

Centar za kulturu Valjevo

GRDANA GOSPODARICA ZLA, 3D sinhronizovano

Bioskop 85

 Sadržaj:

“Grdana – Gospodarica zla” je avantura koja se odigrava nekoliko godina nakon filma “Grdana – Zla vila”, u kom se publika upoznala sa događajima koji su skamenili srce Diznijeve najozloglašenije negativke koja je, tako povređena, proklela princezu Auroru.

Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu. Reditelj filma je Joakim Rening, scenaristi su Linda Vulverton, Majka Ficerman – Blu i Noa Harpster. Producenti filma su Džo Rot, Anđelina Džoli i Dankan Henderson, zajedno sa Metom Smitom, Džefom Kiršenbauom i Majklom Vieirom, koji su izvršni producenti.

Režiser:

Joachim Rønning

Projekcije Bioskop 85:

31.okt. i 1. novembar u 17.30h
2. i 3. novembar u 15.30h
5. i 6. novembar u 17.30h

 

BLIZANAC

Bioskop 85

 Sadržaj:

“BLIZANAC” je inovativni akcioni triler u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvideti svaki njegov potez.

Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

Glumci:

Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen i Benedict Wong

Režiser:

Ang Lee

Projekcije Bioskop 85:

31.okt. i 1. novembar u 20h
2. i 3. novembar u 17.30h
5. i 6. novembar u 20h

LOV

Bioskop 85

Sadržaj:

Kako bi pomogao u rehabilitaciji mladih po pitanju njihovog ponašanja, Tobi je poslat na ostrvo koje navodno nije naseljeno. Kada otkrije da na njemu ipak nije sam, takvo saznanje može ga koštati života.

Glumci:

Kristine Froseth, Logan Miller, Jolene Anderson, Anthony Jensen

Režiser:

Franck Khalfoun

Projekcije Bioskop 85:

2. i 3. novembar u 20h


CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.