Narodni muzej Valjevo: Otvorena izložba fotografija autora Milana Veselinovića

Danas u 12 časova u Galeriji Narodnog muzeja Valjevo BEZ PUBLIKE otvorena je izložba pod nazivom “FOTOGRAFIJA KAO SVEDOČANSTVO TERENSKIH ISTRAŽIVANJA” autora Milana Veselinovića. Ova izložba je bila pripremljana za Dan Grada (20. Mart) ali je usled uvođenja Vanrednog stanja izložba odložena.

Narodni muzej Valjevo

Narodni muzej Valjevo ponovo je počeo sa radom u ponedeljak 27. aprila, i upravo zbog toga direktorka Jelena Nikolić Lekić, kaže da je ovo pravi trenutak za otvaranje ove izložbe. Ona dodaje da iako je izložba otvorena naizgled neobično, bez publike,ona je namenjena upravo publici.

Posetioci imaju priliku da pogledaju ovu izložbu od četvrtka 30. aprila 2020. godine. Radno vreme Galerije je od 10-17 časova (ulazak do 16:30) utorak-petak. pogledaju ovu izložbu koja im može da ti uvid u to kako se rade terenska istraživanja lokaliteta.

Narodni muzej Valjevo obaveštava sve građane da je u periodu dok traje vanredno stanje, ulaz u sve postavke Narodnog muzeja Valjevo BESPLATAN!

Radno vreme Muzeja: 

– Centralna postavka i Muselimov konak od 10-17 časova (ulazak do 16:30) utorak-petak
– Kula Nenadovića počevši od 05.05.2020. godine radiće od 10-17 časova (ulazak do 16:30) utorak-petak
– Kulturno-istorijski kompleks Brankovina od 9-15 časova (ulazak do 14:30) utorak-petak

Posete postavkama Narodnog muzeja Valjevo moraju se realizovati u skladu sa svim merama prevencije, koje je donela Vlada Republike Srbije, kako od strane zaposlenih, tako i svih posetilaca.

OBAVEZNO JE:
– POŠTOVANJE SOCIJALNE DISTANCE
-NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI I RUKAVICA

Narodni muzej Valjevo prima samo POJEDINAČNE POSETE

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.