Pokémon Go oborio rekord app store-a

Iz Apple-a su službeno potvrdili kako je Pokémon Go mobilna aplikacija koja je u prvoj nedelji po objavi na App Store-u potukla rekord po broju preuzimanja. Uprkos tome što je u početku lansirana za samo nekoliko zemalja, da bi se u narednim danima njena dostupnost značajno proširila, ova megapopularna mobilna igra postala je najbrže rastuća nova mobilna aplikacija u istoriji App Store-a.

Korisnici su, dakle, Pokémon Go prihvatili mnogo brže nego ijednu novu aplikaciju do sada. Iz Apple-a, pak, taje podatak o tome koliki je tačno broj preuzimanja zabeležen u rekordnih prvih nedelju dana. Isto tako nije još objavljeno niti koja je aplikacija držala taj rekord pre nego što se pojavio Pokémon Go.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.