Stiže iPhone 7

Nakon svih mogućih curenja fotografija, specifikacija i ostalih detalja, sada je procureo i datum kad bi iPhone 7 trebao ugledati svetlo dana. Datum otkriva poznati cinker Evan Blass, a on glasi 12. septembar.
Ako je verovati dosadašnjim glasinama, ove godine ćemo ugledati čak tri modela: 4,7” iPhone 7 i dvije 5,5” varijante, od kojih bi jedan trebao nositi standardnu oznaku Plus, a drugi Pro, jer bi navodno trebao doći s dvostrukom kamerom na poleđini koja bi mogla sadržati i optički zoom.
Šta će se zaista dogoditi 12. septembra za sada još uvek ne možemo sa sigurnošću tvrditi. Jedino se možemo nadati dodatnim informacijama koje će u međuvremenu procureti. Mnogi potencijalni kupci verovatno će biti razočarani dizajnom, koji je praktično isti kao prethodne dve godine, a posebno vrlo nepovoljnim odnosom okvira i ekrana.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.