Repertoar Bioskop 85 od 10. do 16. oktobra

Na repertoaru Bioskop 85 od 10. do 16. oktobra  su tri projekcije.

Centar za kulturu Valjevo

DORA I IZGUBLJENI ZLATNI GRAD, titlovano

Bioskop 85

 Sadržaj:

Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Butsa (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da reši neverovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu.

Režiser:

James Bobin

Projekcije Bioskop 85:

10. i 11. oktobar u 17.30h
12. i 13. oktobar u 15.30h
15. i 16. oktobar u 17.30h

 

Džoker

Bioskop 85

 Sadržaj:

,,Džoker” je filmska priča u kojoj ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog standup komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati. Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu, njemu se čini da je nasilje jedino rešenje…

Glumci:

Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron

Režiser:

Todd Phillips

Projekcije Bioskop 85:

10. i 11. oktobar u 20h
12. i 13. oktobar u 17.30h
15. i 16. oktobar u 20h

 

POLAROID

Bioskop 85

Sadržaj:

Usamljena srednjoškolka Bird Fičer nema pojma kakve sve mračne tajne krije stara misteriozna Polaroid kamera koju slučajno pronalazi. Vrlo brzo otkriva da su ljudi, koji su na starim fotkama, tragično završili…

Glumci:

Kathryn Prescott, Katie Stevens, Tyler Young, Samantha Logan, Davi Santos

Režiser:

Lars Klevberg

Projekcije Bioskop 85:

12. i 13. oktobar u 20h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI. BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.