Saopštenje Lokalnog fronta: “Prvi april – Dan grada Valjeva”

Valjevski Lokalni front oglasio se na Svetski dan šale saopštenjem za javnost pod naslovom “Prvi april – Dan Grada Valjeva”. Saopštenje prenosimo u celosti.

“Lokalni front Valjevo, na ovaj svečani dan, sa radošću obaveštava sugrađane da je Ministarstvo za zaštitu životne sredine pronašlo sredstva za zamenu kolubarskog lignita kao goriva u energani „Krušika“. Radovi će biti gotovi do jeseni, u isto vreme kada i gas stigne do svakog doma u Valjevu.

Republički javni tužilac podneo je krivičnu prijavu protiv veoma poznatih lica koja su proteklih godina oštetila najveći valjevski kolektiv. Većina osumnjičenih već je obećala da će na račun „Krušika“ vratiti prisvojene evre i dolare.

Fantastični nemački investitor otvorio je svoja vrata Valjevcima željnim posla.

Zbog nedovoljnog broja prijavljenih nude se prosečne mesečne zarade od 5.000 evra.

Gradonačelnik, g. Lazar Gojković, naložio je budžetskoj inspekciji da proveri za koliko su bivši gradski funkcioneri oštetili budžet grada i od njih zatražio da ta sredstva hitno vrate građanima Valjeva.

Prvi april 2021. ostaće zauvek jedan od najsvetlijih datuma u istoriji borbe protiv korupcije: od danas će konkretno, u primenu ući sve mere propisane Lokalnim antikorupcijskim planom!

Građani Valjeva će sada konačno znati i čime se truju udišući vazduh, i to iz sata u sat. Valjevo će zasijati kao Pariz zahvaljujući bogatim nalazištima litijuma, čiju su eksploataciju građani željno iščekivali decenijama.

Najzad, odbornici sa liste Srpske napredne stranke, g. Vitorović i g. Rstić javno su se izvinili odborniku Lokalnog fronta, g.Radoviću…

Zbog ovakvih, značajnih događaja, ali i mnogih drugih koje nismo pomenuli, Lokalni front Valjevo predlaže Skupštini grada da 1. april proglasi za Dan grada Valjeva i toga dana, svake godine, dodeljuje nagradu za najneverovatnije obećanje stranaka na vlasti”, glasi saopštenje vUdruženja građana “Lokalni front Va”

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.