Zahvalnica SPC, Eparhije valjevske

Uz Božiji blagoslov i molitvenu zahvalnost Srpska pravoslavna crkva, Eparhija valjevska, Crkvena opština pri Sabornom Hramu Vaskrsenja Hristovog, uz posebne počasti, dana 16.04.2022. godine u Valjevu, dodelila je zahvalnicu Vesni Lazić, za nesebičnu pomoć Svetoj Crkvi i naročito zbog angažovanja u organizovanju priredbi za crkvene praznike” a predao joj lično Vladika Valjevski Isihije. “Dobrota – blago koje treba u sebi negovati i znati bez oklevanja drugom dati. Reče Gospod: “Neka vam ne dosadi dobro činiti“.
“Ovom prilikom, iskazala bih ličnu radost, povodom zahvalnice SPC, Eparhije valjevske koju sam dostojanstvo primila uz odgovornost i volju da i u budućnosti učestvujem u ovakvim svečanim, prazničnim događajima”, rekla je Vesna Lazić.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.