GrO SNS Valjevo: “Niko ne sme da koristi decu u političke svrhe”

Valjevski naprednjaci najoštrije su osudili “besramno širenje laži” posredstvom “Đilasovog portala” o sinu predsednika Srbije Danila Vučića. Saooštenje za javnost Gradskog odbora SNS Valjevo prenosimo u celosti.

SNS“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo najoštrije osuđuje besramno širenje laži o Danilu Vučiću sinu predsednika Srbije, posredstvom Đilasovog portala stavljajući ga u kontekst svih onih nečasnih radnji kojima su oni bili skloni dok su svojevremeno sa pozicije vlasti pljačkali ovu državu i njen narod.

Medijska hajka koja se vodi protiv predsednika Vučića preko napada na njegovu decu je očajnički potez Dragana Đilasa u nedostatku političkog programa, ideologije i vizije koju bi mogli da ponude građanima. Brutalan obračun sa predsednikom u nameri da, kada ne mogu da mu se suprotstave argumentima, radom i rezultatima, pokušavaju da ga slome stalnim napadima na decu. To je nedopustivo, niko ne sme da koristi decu u političke svrhe.

Napadi, pritisci, pretnje, sve to što stalno i sinhronizovano rade ostaci bivšeg režima, njihovi tajkuni, ali i strani centri moći, samo je dokaz da je politika koju vodi predsednik Vučić u najboljem interesu za građane Srbije. Niti će oni našeg predsednika oslabiti, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije.

Srbija neće zaboraviti bahate tajkune, lopove i preletače, jer koštali su je mnogo i novca i izgubljenih godina. A, mafiju, batinaše i kriminalce treba tražiti u njihovim redovima. To je njima prirodno okruženje i dobro društvo, i jedini jezik koji govore, a i razumeju.

Građani Srbije to dobro prepoznaju, i da ne može mržnja i laž da zamene i zamagle istinu i rezultate koje predsednik i naša zemlja ostvaruje.”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.